Comunitat Valenciana

El València CF iniciarà els tràmits amb l'Ajuntament per a rependre les obres del Nou Mestalla

  • El Club iniciarà els tràmits amb l'objectiu de finalitzar l'obra "en els terminis estipulats".
  • L'entitat va detindre la construcció del Nou Mestalla al febrer de 2009 a causa de problemes financers.
  • L'objectiu és desenvolupar "un renovat projecte basat en l'òptima experiència per a l'aficionat".
Las obras del nuevo Mestalla, fotografiadas poco antes de la paralización de los trabajos
Las obras del nuevo Mestalla, fotografiadas poco antes de la paralización de los trabajos
EFE
Las obras del nuevo Mestalla, fotografiadas poco antes de la paralización de los trabajos

El València CF ha anunciat que va a iniciar amb l'Ajuntament de la ciutat el procés de tramitació de les llicències requerides per al nou estadi amb l'objectiu de finalitzar-ho "en els terminis estipulats".

En un comunicat, el club valencianista assegura que va a començar les gestions amb el consistori de cara a l'obtenció de les llicències necessàries per a "un renovat projecte basat en l'òptima experiència per a l'aficionat".

D'esta forma, en els pròxims dies el València té previst obrir amb l'Ajuntament el procés de tramitació de les llicències necessàries "amb l'objectiu de respectar les seues obligacions respecte als terminis estipulats en l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) per a la finalització de les obres del nou estadi".

El club va detindre la construcció del Nou Mestalla al febrer de 2009, dos anys després del seu inici, a causa de problemes financers, i els posteriors esforços per reactivar el projecte no van aconseguir materialitzar-se.

Fa uns dies, es produïa una trobada entre el president del València CF, Anil Murthy, i l'alcalde, Joan Ribó, el primer de caràcter institucional després que el nou mandatari del club assumira el càrrec el passat mes de juliol.

Segons va apuntar el València després de la reunió, tots dos dirigents van mantindre "una cordial conversa després d'un protocol·lari intercanvi d'obsequis".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento