Comunitat Valenciana

1 Martínez (APV) avisa que si les coses anaren malament "seria negatiu" per als ports de Barcelona i València

  • El president de l'Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, ha volgut ser "optimista" este divendres i "pensar que al final les coses no arribaran a circumstàncies molt dràstiques i dramàtiques" a Catalunya i que "la racionalitat s'acabe imposant".
Aurelio Martínez, en el centre, després del consell d'administració del port
Aurelio Martínez, en el centre, després del consell d'administració del port
APV
Aurelio Martínez, en el centre, després del consell d'administració del port

Martínez, que ha realitzat estes declaracions després del Consell d'Administració, en ser preguntat per com la situació a Catalunya pot afectar els ports de Barcelona i València, ha advertit que "si les coses anaren negatives, seria negatiu per als dos ports perquè si el seu teixit productiu perd clients i per tant retarda les seues inversions, això se'n va a traduir en menors trànsits i importacions i els dos anem a tindre problemes".

Al seu juí, "una solució negativa del conflicte de Catalunya no vé bé absolutament a ningú" i ha alertat que "una solució dramàtica, a tots dos col·lectius els porta al precipici directament". Encara que espera que "això no se'n va a produir".

A més, ha assenyalat que "cal tindre en compte que el primer client que tenen les empreses valencianes és Catalunya" i que "el 40% del comerç que tenen les empreses catalanes és amb l'economia espanyola".

Martínez s'ha mostrat preocupat per la "sensació de crispació que s'està vivint" i desitja "que es passe esta fase".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento