Comunitat Valenciana

Consell concedeix 2,1 milions als Centres Especials d'Ocupació per al manteniment de 656 llocs de treball

  • El ple del Consell ha aprovat este divendres concedir una subvenció d'1,1 milions d'euros al Centre Especial d'Ocupació Talent i Experiència i d'un milió d'euros al Centre Especial d'Ocupació Dr. Schneider que permetran mantindre de 656 llocs de treball de persones amb diversitat funcional.

Estes ajudes formen part de la convocatòria del Servef per a ajudes salarials per a ocupació de persones amb discapacitat o diversitat funcional i que deuen ser aprovades pel Ple del Consell en superar el milió d'euros.

En total, a l'empresa Talent i Experiència, SL se li atorguen ajudes per al manteniment de 425 llocs de treball ocupats per personal amb diversitat funcional i a l'empresa Centre Especial d'Ocupació Dr. Schneider, SL se li concedeixen per al manteniment de 231 llocs de treball ocupats per personal amb diversitat funcional.

Així ho ha indicat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell en la qual ha destacat que el Servef ha incrementat "en més de quatre milions d'euros" la partida adscrita en els Centres Especials d'Ocupació durant esta legislatura.

Així, si en 2014 se'ls van concedir ajudes per 18,3 milions d'euros, en 2016 es va augmentar fins als 22 milions, "una quantitat que demostra l'especial sensibilitat d'este Consell per a fomentar l'ocupació entre les persones amb diversitat funcional", ha puntualitzat.

Els Centres Especials d'Ocupació reben prop del 60% de tots els fons del Servici Públic d'Ocupació Estatal destinats al foment de l'ocupació a col·lectius vulnerables, que ascendeix a 38 milions d'euros.

La resta de subvencions de foment d'ocupació van adscrites a altres col·lectius de difícil inserció, com joves o aturats de llarga durada i altres col·lectius en risc d'exclusió social.

Estes ajudes han permès que els centres especials d'ocupació hagen mantingut els llocs ocupats per 5.882 persones amb diversitat funcional en 2016, 400 més que en 2015. Les sol·licituds del present exercici 2017 estan en tràmit de valoració.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento