Comunitat Valenciana

Un total de 36 operadors ecològics valencians estaran presents en la fira BioCultura

  • En la iniciativa, que es desenvoluparà del 29 de setembre a l'1 d'octubre en Fira Valencia, es mostraran els productes més representatius del camp valencià.
  • Des del CAECV afirmen que volen que siga una fira activista, donat que és "una gran oportunitat perquè la Comunitat multiplique el seu consum intern orgànic".
  • L'agricultura ecològica és "molt bona per a la salut dels consumidors, dels agricultors, del medi ambient i per a l'economia nacional", assenyalen els organitzadors.
Productes ecològics
Productes ecològics
CAECV
Productes ecològics

Un total de 36 operadors valencians estaran presenten en la fira BioCultura, que es desenvoluparà del 29 de setembre a l'1 d'octubre en el pavelló 8 de Fira València, segons ha informat el Comité d'Agricultura Ecològica (CAECV).

Sobre este tema, CAECV ha destacat que a la Comunitat Valenciana la producció "bio" no deixa de créixer i ara treballa per a augmentar el consum intern amb tres estratègies: suport als operadors; promoció i difusió dels mateixos i els seus productes en mercats de proximitat i fires nacionals i internacionals; i una notable tasca didàctica en escoles i grups de consumidors.

Per açò, "els millors i més representatius productes" del camp valencià, com taronges, oli, torrons, xufa, infusions o dolços, al costat d'un altre bon ramell de fruits i béns de la Comunitat Valenciana, conformen "un dels atractius més importants" de l'edició d'enguany de BioCultura València. D'esta manera, 36 operadors certificats pel CAECV estaran presents en la setena edició de BioCultura

"Fira activista"

El president del CAECV, José Antonio Rico, ha assenyalat que, "l'objectiu de BioCultura València és que l'alimentació ecològica arribe al major nombre de llars valencianes possible". Rico ha afirmat que "hem treballat per a contribuir a què siga una fira activista" ja que és "una gran oportunitat perquè la Comunitat Valenciana multiplique el seu consum intern orgànic i el nostre compromís és donar suport incondicionalment als operadors".

Així mateix, ha destacat que l'agricultura ecològica és "molt bona per a la salut dels consumidors, dels agricultors, del medi ambient i per a l'economia nacional". "És l'única agricultura que té futur. No hem de deixar passar el tren", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento