Comunitat Valenciana

Mercedes Caballero anuncia la seua intenció de substituir Ábalos al capdavant del PSPV de la província de València

  • La diputada autonòmica Mercedes Caballero ha anunciat la seua intenció d'optar a ser la nova secretària general del PSPV de la província de València, càrrec ocupat fins ara per José Luis Ábalos, nomenat secretari d'Organització del PSOE després del congrés de juny.
La diputada del PSPV Mercedes Caballero
La diputada del PSPV Mercedes Caballero
WEB CORTS VALENCIANES
La diputada del PSPV Mercedes Caballero

Caballero ha explicat en declaracions a Europa Press que ha decidit fer el pas conscient que des de l'actual direcció, de la qual és membre, s'ha treballat "molt i molt bé", especialment en l'àrea de les estructures comarcals i locals, així com escoltant els militants.

Després de mesos en els quals ha estat "temptejant" la gent, que estava "inquieta" respecte al futur de la direcció provincial, atés que Ábalos no podia continuar en esta responsabilitat després d'assumir la Secretaria d'Organització Federal.

Precisament este, ha indicat Caballero, li ha traslladat el seu suport "com a amic" davant esta decisió, encara que com a secretari d'Organització es manté al marge del procés.

Segons ha dit, el seu objectiu és continuar amb el treball iniciat per la direcció actual, encara que l'escenari ara no és el mateix que en 2012, atés que en aquell moment els socialistes estaven en l'oposició en la Generalitat Valenciana i en la majoria d'ajuntaments. Ara, ha incidit, l'objectiu és aconseguir que el suport al PSPV cresca de cara a 2019.

Caballero ha indicat que, com marquen els estatuts, si hi ha més candidatures se celebraran les primàries, i sobre les paraules del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en les quals advoca per una candidatura de consens, ha indicat: "Es pot fer el consens entorn de la meua candidatura".

En tot cas, ha assenyalat que qualsevol persona que ho desitge està en el seu dret de presentar-se, però per a ser secretari general provincial cal fer-ho, ha remarcat Caballero.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento