Comunitat Valenciana

Joaquín Sabina reprèn la seua gira 'Lo niego todo' este dimecres a València

  • Joaquín Sabina reprendrà la seua gira 'Lo niego todo' este dimecres, 20 de setembre, a València, on actuarà a partir de les 21.30 hores a la Plaça de Bous.
Joaquín Sabina, en un concierto.
Joaquín Sabina, en un concierto.
EUROPA PRESS
Joaquín Sabina, en un concierto.

Després de cancel·lar els concerts de Barcelona i Granada per indisposició de l'artista, tot està preparat perquè el dimecres 20 Joaquín Sabina reprenga el seu tour, que ha sumat i seguix sumant cartell amb entrades esgotades en la majoria de les seues cites, destaquen els responsables de la producció en un comunicat.

Des que s'anunciaren les primeres dates de la seua gira allà pel mes de desembre, l'acolliment a cadascun dels seus concerts ha sigut "espectacular, sumant xifres de rècord que sens dubte seguiran creixent en els pròxims mesos confirmant que el seu ha sigut un dels retorns més esperats de 2017", afigen.

El disc 'Lo niego todo' s'ha mantingut durant més de 10 setmanes en el número 1 de les llistes de vendes espanyoles. Les pròximes cites de la gira són el 23 de setembre a Alacant; 28 setembre a Màlaga; 30 setembre a Mèrida; 7 i 8 d'octubrea Bilbao i 11 i 12 d'octubre Saragossa.

La gira 'Lo niego todo' està organitzada per Riff Produccions, Get In i The Project en col·laboració amb Berry Produccions. La producció local a València està a càrrec de Serious Fan Music.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento