Comunitat Valenciana

Una baralla entre clans per un assumpte de drogues, possible causa del tiroteig de la Coma a Paterna

  • El tiroteig registrat este dilluns en el barri de la Coma de Paterna (València) s'ha produït "aparentment" entre dos clans per un assumpte relacionat amb drogues, segons ha assenyalat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, abans de participar en una junta de seguretat a Castelló.
Lloc on s'ha produit el tiroteig de La Coma
Lloc on s'ha produit el tiroteig de La Coma
Europa Press
Lloc on s'ha produit el tiroteig de La Coma

Moragues ha indicat que el "desgraciat" tiroteig s'ha registrat en la porta del col·legi públic de la Coma, entre "aparentment" dos clans d'ètnia gitana per una qüestió relacionada amb la droga. Encara que els fets s'han produït en la porta d'un col·legi, Moragues ha subratllat que pareix que no tenen relació amb el centre.

Dels cinc detinguts, tres estan ferits, "dos d'ells per arma de foc, un d'ells està molt greu", segons el delegat, qui ha afegit que també s'han intervingut quatre vehicles.

"L'actuació de la Policia Nacional ha sigut ràpida i àgil per a practicar les detencions oportunes i els servicis sanitaris han atès les persones ferides", ha assenyalat Moragues.

Els fets s'han produït a primera hora d'este dilluns en la plaça Benicarló del municipi. Allí, s'han presentat dos persones i s'ha iniciat una baralla. A més de les detencions, la Policia Nacional ha intervingut una pistola, un revòlver i diversos ganivets.

Per la seua banda, des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) s'ha informat de l'estat de diverses de les persones implicades, que han resultat ferides.

Fins al lloc del succés s'ha mobilitzat una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU). Els servicis mèdics han assistit en el lloc a dos ferits: un home de 26 anys amb ferides per arma de foc, que ha sigut evacuat a l'Hospital La Fe, i un altre home de 36 anys amb policontusions que ha sigut traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

A més, en relació amb estos fets, hi ha hagut un tercer ferit per arma de foc, que ha anat pels seus propis mitjans a un centre de salut proper i des d'allí ha sigut traslladat en una unitat de SVB a l'Hospital La Fe.

La Policia manté obertes les investigacions per al total esclariment de les causes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento