Més d'11.500 persones es presenten a les 35 categories de la borsa de treball d’À Punt
Més d'11.500 persones es presenten a les 35 categories de la borsa de treball d’À Punt CVMC

Un total d'11.525 persones s'han presentat a les 35 categories de la borsa de treball de la nova radiotelevisió autonòmica À Punt. Periodista/redactor, auxiliar administratiu i operador de càmera/muntador són les categories que més sol·licituds han rebut en aquesta convocatòria que es va tancar aquest passat dijous després d'obrir-se el 5 de setembre.

Segons ha informat en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la incorporació del personal a la radiotelevisió "no serà de forma immediata, sinó que es produirà al llarg del temps i en funció de les necessitats de l'empresa".

El Consell Rector de la Corporació va aprovar la relació de llocs de treball i les bases de la borsa el passat 26 de juliol. En concret, les 35 categories són auxiliar administratiu, periodista/redactor, redactor audiovisual en anglés, SEO mánager, expert en xarxes socials i comunicació, periodista expert en dades, periodista esportiu i periodista esportiu en anglés.

A aquestes els segueixen les de productor d'informatius i programes, productor executiu de programes, productor executiu d'emissions, productor executiu de ficció, gestor de continguts, analista de mitjans socials, ajudant de producció, meteoròleg, assessor lingüista, grafista i realitzador.

Completen la convocatòria les d'ajudant de realització, operador càmera-muntador, operador de so i control, operador electrònic, regidor, operador de sistemes, operador d'equips, analista programador, enginyer de tecnologies de la informació i telecomunicació, desenvolupador integrador d'aplicacions, il·luminador, tècnic de postproducció, tècnic electrònic i imatge i so, enginyer en telecomunicacions, assessor musical i documentalista.

Consulta aquí más noticias de València.