Ximo Puig es reuneix amb Pedro Sánchez i considera la seua actitud "molt positiva"
Ximo Puig es reuneix amb Pedro Sánchez i considera la seua actitud "molt positiva" GVA

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, veu "fonamental" que el PSOE estiga al costat dels valencians i considera l'actitud del líder del partit, Pedro Sánchez, amb qui ha mantingut este divendres una trobada, "molt positiva".

Puig s'ha pronunciat en estos termes durant la seua intervenció en la reunió extraordinària del grup socialista europeu en el Comité Europeu de les Regions, en ser preguntat per la trobada que ha mantingut amb Sánchez en el Palau de la Generalitat.

El 'president' considera "fonamental" que el PSOE estiga al costat dels valencians, "com ens agradaria que estiguera l'actual Govern, per açò treballem des del diàleg", ha assenyalat.

Puig ha ressaltat que l'actitud de Sánchez és "molt positiva" i s'ha mostrat "segur" que "va a ser també determinant per a solucionar este problema clau per als valencians, que és el finançament autonòmic".

"Anem a intentar treballar tots junts des de tots els àmbits possibles per a intentar estos objectius, que és singularitat entre territoris i igualtat entre ciutadans", ha afirmat. "Açò és una mica també la solució en la qual es podria incloure tota la superació del problema territorial", ha destacat.

Consulta aquí más noticias de València.