Comunitat Valenciana

Bonig (PP): "El PSPV està en mans de Podem i Compromís, que li han imposat la taxa turística"

  • VALÈNCIA, 15 (EUROPA PRESS)
Bonig en la seua intervenció
Bonig en la seua intervenció
TWITTER PP CORTS
Bonig en la seua intervenció

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha criticat que el PSPV "està en mans de Podem i Compromís", i la possibilitat d'aplicar una taxa turística és "una imposició que li han fet".

Bonig s'ha pronunciat així després que en la segona sessió del Debat de Política General dels Corts tirara avant una proposta de resolució de Podem instant a instaurar una taxa turística a la Comunitat Valenciana. La iniciativa, rebutjada pel Grup Popular, va comptar amb suport de Compromís i l'abstenció de PSPV i Ciutadans, recorden els 'populars' en un comunicat.

"El PPCV -ha continuat Bonig- sempre ha sigut molt clar respecte a la taxa turística: estem radicalment en contra", ha manifestat Bonig. La presidenta del PPCV ha lamentat "que les contínues baralles del tripartit porten a açò, així com la debilitat dels socialistes".

"El PSPV manté Francesc Colomer com a responsable de Turisme, que té un discurs de 'no' a la taxa, però després els socialistes s'abstenen en les Corts i eixa abstenció permet que tire avant. En el PPCV no tenim cap dubte que hi haurà taxa turística a la Comunitat Valenciana perquè així ho volen Compromís i Podem", ha indicat.

Bonig ha anunciat que des del PPCV "se seguiran presentant iniciatives en les Corts i mocions perquè no s'establisca esta taxa, perquè en estos moments no és necessari".

"El sector s'està recuperant i el que cal fer és recolzar-ho i no imposar una taxa que ens fa menys competitius. És massa frívol com l'esquerra està manejant este tema i el PSPV ha mentit perquè diu una cosa i després fa una altra en les Corts", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento