Comunitat Valenciana

Rescaten tres persones atrapades en l'incendi d'un edifici de quatre altures a València

  • Efectius de bombers van rescatar en la nit d'este dimarts tres persones que van quedar atrapades en l'interior dels seus habitatges per l'incendi de l'edifici, de quatre altures, situat en el carrer Dama d'Elx de València, segons ha informat el cos municipal de bombers.
Incendi d'un edifici en el carrer Dama d'Elx
Incendi d'un edifici en el carrer Dama d'Elx
BOMBEROS DE VALÈNCIA
Incendi d'un edifici en el carrer Dama d'Elx

El foc es va iniciar per causes que s'estan investigant sobre les 22.50 hores en el menjador d'una planta baixa d'un edifici de quatre altures i va pujar per façana afectant la part exterior dels habitatges superiors.

A l'arribada dels bombers, la porta de l'habitatge que s'havia incendiat estava oberta i el fum i gasos calents eixien al buit d'escala, afectant el replanell i plantes superiors.

Els veïns i policia que es trobava en el lloc van advertir que hi havia veïns atrapats en diferents habitatges. Els bombers van realitzar un control de l'incendi i simultàniament van inspeccionar tots els habitatges i van procedir al rescat de les persones que quedaven en l'edifici, una persona en un habitatge i les altres dos persones en un altre domicili. El rescat s'ha realitzat per escala de l'edifici amb màscares de rescat.

Els bombers van procedir a sufocar l'incendi, ventilació i inspecció de l'edifici. A més, abans de retirar les unitats es va realitzar una última inspecció i en confirmar l'extinció del foc es va permetre el reallotjament dels veïns. En total van intervindre 10 vehicles i 22 bombers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento