Comunitat Valenciana

El grup de zebres de Bioparc suma un nou exemplar amb el naixement d'una cria

  • Bioparc València comença el curs escolar amb el naixement d'una cria de zebra, la tercera que naix enguany en el parc i amb la qual ja són set els integrants del grup reproductor que habita en la sabana del recinte.
Naix una zebra en el Bioparc
Naix una zebra en el Bioparc
BIOPARC
Naix una zebra en el Bioparc

El departament d'Educació de Bioparc València ha preparat el nou curs escolar mantenint els preus de la visita des del 2012/13 i l'educador gratis en totes les activitats escolars al parc, segons ha informat el recinte en un comunicat.

En l'oferta de tallers s'inclouen novetats com el 'Biosuper' que ensenya als més xicotets aspectes relatius a la compra i consum responsable de productes. Totes les activitats educatives són desenvolupades pels biòlegs i docents i estan basades en els continguts del currículum oficial de la Comunitat Valenciana i adaptades a cada etapa educativa.

El primer i tercer dijous de cada mes, de setembre a juny, el Departament d'Educació es reunix amb professors en les trobades amb el professorat, que consistix en una visita al parc i una posada en comú per a comentar les necessitats i suggeriments a fi que la visita amb els escolars siga el "més satisfactòria possible".

Els docents que assistixen poden sol·licitar el Carnet Anual Docent (CAD). Una altra novetat d'este curs és el nou lloc web on, de forma "més senzilla i accessible", es pot accedir a tot el contingut de la nova oferta escolar descarregant la guia didàctica.

A més, els professors poden utilitzar en les seues classes els recursos educatius en forma de fitxes de treball basades en els continguts del currículum oficial i les activitats de Bioparc. També es pot sol·licitar rebre el butlletí educatiu que s'edita periòdicament i demanar l'assistència a les trobades amb el professorat.

El públic pot accedir a les activitats familiars, les escoles d'estiu, l'oferta per a celebrar aniversari, el calendari d'activitats i l'activitat 'dies sense col·le'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento