Comunitat Valenciana

Obres Públiques reduïx a 60km/h la velocitat màxima permesa en la CV-500 a l'entorn del Saler de València

  • La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l'Ajuntament de València han acordat iniciar les actuacions per a reduir de 80 quilòmetres per hora a 60 la velocitat màxima de pas per la carretera CV-500, a l'entorn de la pedania del Saler, segons ho ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Sobre este tema, el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha explicat que per a millorar la seguretat de pas per este entorn, s'ha iniciat l'execució d'un canvi dels senyals de limitació de velocitat, així com l'ampliació de l'amplària de la mitjana de separació entre tots dos carrils, pintant de nou la mitjana de color roig.

A més, ha indicat que se'n va a implementar una marca vial sonora en les dos ratlles blanques contínues longitudinals que formen la mitjana central amb l'objectiu de "millorar la seguretat vial enfront dels xocs frontolaterales". També, es col·locarà un nou cartell informatiu anunciant el punt en el qual carretera CV-500 s'endinsa en el Parc Natural de l'Albufera.

Estes mesures, ha explicat, han sigut consensuades amb l'Ajuntament de València, que va realitzar la proposta. "La Generalitat compartix amb el consistori valencià la necessitat de pacificar el trànsit en esta carretera a l'altura de la pedania amb l'objectiu de millorar la seguretat vial i reduir el soroll que patix la població, en coherència amb l'entorn protegit del parc natural", ha puntualitzat.

En este sentit, ha explicat que, després de la sol·licitud de l'Ajuntament, la Consellera ha realitzat els tràmits necessaris perquè hui s'estiguen realitzant estes actuacions. El director general ha reiterat "la plena sintonia, cooperació i coordinació entre el departament que dirigix María José Salvador i l'Ajuntament de València en l'objectiu d'aconseguir la millora de la qualitat de vida dels veïns del Saler i la preservació d'un entorn natural tan valuós".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento