Comunitat Valenciana

La Plataforma d'Afectats per la nova llei del taxi demana reunir-se amb Salvador per a abordar les opcions de regulació

  • La presidenta de la Plataforma d'Afectats per la nova llei del taxi, Isabel Segura, ha presentat en la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori una sol·licitud de reunió urgent amb el seu responsable, María José Salvador, i amb el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, per a abordar les opcions de regulació del sector i conéixer de primera mà els termes de l'Estudi del Taxi.
Presentacion Carta Consellera
Presentacion Carta Consellera
PLATAFORMA AFECTADOS NUEVA LEY TAXI
Presentacion Carta Consellera

Fins que eixa reunió es produïsca, no descarta concentracions davant les portes de la Conselleria "en resposta al descontentament del sector des de l'aprovació del projecte de la nova Llei del Taxi, ara en fase d'estudi en les Corts".

Com a representant de més de 400 famílies que viuen dels ingressos del sector del taxi a València, Isabel Segura ha explicat en un comunicat que la Conselleria "hauria de també escoltar-los, prendre'ls en compte dins del sector per a poder entre tots millorar el servici al ciutadà i les condicions de treball del taxi".

Ha advertit que "si la nova Llei del Taxi tira avant amb l'eliminació de les llicències acumulades seran centenars les famílies afectades directament que es quedaran sense treball, però també ho serà la població, que veurà encara més reduït el servici de taxi a determinades hores".

Després de l'Estudi del Taxi presentat a mitjan setmana passada, la presidenta de la Plataforma sol·licita esta reunió per a poder transmetre'ls "la preocupació d'una part important del sector del taxi i no solament dels taxistes amb llicències acumulades, davant les opcions que es plantegen per a poder regular l'oferta i la demanda existent".

Segons ha precisat, "la solució a este desequilibri entre oferta i demanda no passa per fer desaparéixer les llicències acumulades, els assalariats de les quals són els que principalment en este moment estan donant este escàs servici que diu l'estudi que es presta en la ciutat de València".

Tampoc passa, ha agregat la presidenta, tampoc per l'engegada de la regulació 12+4, "que traslladarà l'escassetat d'oferta actual a altres hores i tampoc acabarà amb la sobreoferta existent en algunes franges del dia", sinó que augmentarà el nombre de taxis en el torn diürn perquè "molts no estaran disposats a fer la nocturnitat amb esta regulació tan estricta, donant amb açò via lliure a les VTC perquè ho facen".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento