Comunitat Valenciana

La Marina s'omplirà de colors el 23 de setembre per la igualtat i contra la violència de gènere

  • Serà una festa apta per a tots els públics que comptarà amb masterclass de zumba, sessions de música, exposicions a l'aire lliure i 'tempestats' de colors.
  • Les entrades estan disponibles en  www.colorescontralaviolencia.com i en totes les oficines de Correus i els preus apujaran cada setmana.
  • "És una festa plena d'alegria de viure que posa el focus en el dret de tots els éssers humans a buscar la seua felicitat", explica la coordinadora.
Colors contra la Violència
Colors contra la Violència
ORGANIZACIÓN DEL EVENTO
Colors contra la Violència

La Marina de València s'omplirà de colors el pròxim 23 de setembre per la igualtat i contra la violència, dins de les campanyes 'ÚNETE', per a posar fi a la violència contra les dones, i 'He For She', en favor de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, les dos de Nacions Unides. Esta iniciativa, 'Colors contra la Violència', tindrà lloc a partir de les 18.00 hores i el format utilitzat serà el d'una festa apta per a tots els públics que comptarà amb masterclass de zumba, sessions de música, exposicions a l'aire lliure i 'tempestats' de colors cada 30 minuts.

Com és tradició en l'Índia, les pólvores de colors, cent per cent naturals, aprovats per la CE i de fàcil neteja, representa el triomf del bé sobre el mal, i en 'Colors contra la Violència' simbolitzaran l'assoliment d'objectius socials tan importants com la fi de la violència de gènere, la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, la conciliació laboral i familiar i el dret a ser feliços.

Segons ha apuntat Silvia Hernández, la coordinadora d'esta iniciativa, "l'esdeveniment utilitzarà diferents colors per a visibilitzar els objectius a aconseguir". "És una festa plena d'alegria de viure que posa el focus en el dret de tots els éssers humans a buscar la seua felicitat. Volem que homes i dones usen el seu estatus d'igualtat per a ser felices com vullguen", ha postil·lat.

De 0 a 99 anys

Poden participar totes aquelles persones que ho desitgen, des de 0 a 99 anys, i anar amb familiars i amics, perquè l'eradicació de la violència contra les dones "només és possible amb la implicació de tota la societat", ha apuntat.

Les entrades estan disponibles en el lloc web oficial, www.colorescontralaviolencia.com, i en totes les oficines de Correus. Els preus apujaran cada setmana. Els xiquets de fins el 5 anys tindran accés gratuït i per als de 6 a 12 anys, la compra de l'entrada es farà el mateix dia de l'esdeveniment amb un cost de 5 euros, però en tots dos casos hauran d'anar acompanyats en tot moment d'un adult amb entrada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento