Comunitat Valenciana

Oltra declina comentar les contractacions en Àpunt perquè es comença "valorant i s'acaba decidint els telenotícies"

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha declinat este divendres comentar les borses d'ocupació temporal per a la nova radiotelevisió valenciana perquè "es comença valorant les contractacions i s'acaba decidint el contingut dels telenotícies". "I això no ho volem", ha recalcat.
Instal·lacions de l'antiga RTVV
Instal·lacions de l'antiga RTVV
CVMC
Instal·lacions de l'antiga RTVV

Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, ha recalcat sobre este tema que el Govern del Botànic vol que la nova radiotelevisió valenciana siga "un reflex de la societat i no corretja de transmissió del Govern i, menys dels partits del Govern com passava abans". "No eren mitjans de comunicació públics sinó del partit que governava", ha assenyalat.

Per açò, ha recordat que el Consell des d'un principi va dir que no anava a intervindre en les decisions del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) i ha recalcat que el seu Govern no seguix la màxima de Groucho Marx, que deia: 'Estos són els meus principis. Si no li agraden tinc uns altres'. "Nosaltres complim", ha afirmat.

"Hem complit la nostra part, hem posat els diners i els passos que ha de decidir el Consell però la resta s'organitza des del Consell Rector perquè es comença valorant els processos de contractacions i s'acaba decidint el contingut de telenotícies. I això no ho volem", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento