Comunitat Valenciana

La Unió de Periodistes Valencians convoca la II Beca Fragments per a produir un assaig visual

  • L'autor disposarà d'onze mesos per a realitzar i produir el seu projecte sobre la història contemporània valenciana, amb una dotació econòmica de 13.000 €.
  • L’objectiu és investigar la relació entre els llenguatges visuals i els fets informatius i proposar un millor ús de les imatges en els contextos periodístics.
  • Francisco Llop, guanyador de la primera edició, exposarà el seu projecte sobre el riu Túria en febrer de 2018 al MuVIM.
Projecte Fragments
Projecte Fragments
Unió Periodistes Valencians
Projecte Fragments

El projecte cultural de periodisme gràfic de la Unió de Periodistes Valencians, Fragments, ha convocat la II beca de producció per a elaborar un assaig visual orientat a investigar sobre la història contemporània de la Comunitat Valenciana a través dels llenguatges visuals propis del periodisme gràfic.

Els candidats hauran de presentar les seues propostes entre el dia 1 de novembre i el 15 de desembre de 2017. Els objectius de la beca són investigar sobre la història contemporània valenciana i fomentar el periodisme gràfic amb la producció d'un assaig visual. “Aquesta beca no pretén representar ni premiar les millors pràctiques periodístiques, sinó servir de banc de proves per a investigar la relació entre els llenguatges visuals i els fets informatius i així proposar un millor ús de les imatges en els contextos periodístics”, informen des de l’entitat.

Per açò, no s'estableixen quasi limitacions per a la participació o per a l'ús de tècniques, més enllà dels formats establits en les bases. El veredicte del jurat es farà públic el febrer de 2018, data en la qual arrancarà la fase de producció. L'autor disposa d'onze mesos per a realitzar i produir el seu projecte, amb una dotació econòmica de 13.000 €. Els interessats han de presentar la seua proposta al correu electrònic beca@projectefragments.com i les bases completes es poden consultar en la web www.projectefragments.com.

La iniciativa es porta a terme amb la col·laboració del MuVIM, de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, i compta amb el patrocini de DKV Segurs.

Projecte Fragments

Aquesta beca de producció està integrada en el projecte cultural Fragments, promogut per la Unió de Periodistes Valencians, que inclou l'exposició del guanyador de la passada edició de la beca (“riu invisible” de Francisco LLop) i un programa d'activitats que reflexionaran sobre el periodisme gràfic. El programa complet del projecte cultural es desenvoluparà íntegrament en el MuVIM a partir de febrer de 2018

Mostrar comentarios

Códigos Descuento