Comunitat Valenciana

Oltra, sobre Catalunya: "Caldria posar una mica de serenitat i, a partir d'ací, prendre decisions"

  • La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha manifestat, preguntada per la situació política que travessa estos dies Catalunya, que "caldria posar una mica de serenitat, fer protagonista a la paraula i al diàleg i, a partir d'ací, prendre decisions. I s'està fent al revés".

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació després de presentar una guia per a empleades públiques víctimes de violència de gènere, en ser preguntada per la seua opinió sobre el que està vivint Catalunya.

Sobre este tema, Oltra ha indicat que "hi havia dos emergències quan es van celebrar les eleccions generals: l'emergència social i la territorial, i cap de les dos l'ha abordat el govern com toca. I este és el tema", ha lamentat.

"Ara -ha afegit- seguirem amb el monotema durant els pròxims dies però crec que que cal asseure's a parlar de l'organització territorial de l'Estat espanyol començant pel sistema de finançament, que és la ferramenta per a garantir la igualtat de drets entre els ciutadans". "A partir d'ací cal veure en quin marc territorial els diferents territoris de l'Estat se senten còmodes", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento