En Mario, igual que la Trini, va decidir continuar la nissaga per decisió pròpia. I per la seva professió, a banda de saber despatxar, reconeix que s’ha de ser «una mica psicòleg», ja que a diari s’estableix una relació força personal amb la clientela.
Però malgrat les recompenses que en Mario troba al seu ofici, no amaga que, com a totes les feines, també hi troba alguns inconvenients. «És una professió molt esclava i sacrificada . Fem moltes hores», assegura.
Poc queda ja de la parada original dels Batllori. En part pel rentat de cara «necessari» que fa uns mesos va donar el tret de sortida al nou Mercat de la Barceloneta. I també en part per la progressiva especialització que ha anat vivint la parada. «S’ha d’obrir el ventall per atreure la clientela » i això és el que, segons diu en Mario, han volgut fer a la seva botiga de carn.
Darrere el taulell, els Batllori treballen en família. Abans els dos germans treballaven amb el pare. Ara ho fan amb en Pere. Junts conformen un trio molt ben avingut.
Ingredients
1 kg de vedella (o bou) w 1 ceba mitjana w 4-5 patates w alls w una cullarada de pebre vermell dolç, una fulla de llorer i sal.
Elaboració
Sofregir la vedella amb la ceba trinxada i els alls durant uns minuts w Afegir les patates i una mica de pebre vermell dolç al sofregit w Cobrir la vedella i les patates amb aigua i afegir-hi una fulla de llorer w Deixar que faci la barreja faci xup-xup i servir.
Propera entrega: Llegums cuits a sants
... i totes les anteriors, a www.20minutos.es
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios