Comunitat Valenciana

La cantant brasilera Thaïs Morell obri la temporada de concerts del Jimmy Glass Jazz

  • La gran cantant, guitarrista i compositora brasilera Thaïs Morell obri este dimecres la temporada de concerts 2017-2018 del Jimmy Glass després de quasi un any d'absència després del seu retorn al seu Curitiba (el Brasil) natal, segons ha informat la sala valenciana en un comunicat.
Thaïs Morell obri la temporada del Jimmy Glass
Thaïs Morell obri la temporada del Jimmy Glass
JIMMY GLASS
Thaïs Morell obri la temporada del Jimmy Glass

Thaïs Morell pertany a una nova generació de músics brasilers amb àmplia formació, "capaces d'entrar amb naturalitat en qualsevol estil musical que es proposen". Amb un directe intens i delicat, barreja la bossa-nova amb una diversitat de músiques, i conquesta als més variats públics.

Segons la sala, Morell exercix amb desenvoltura les funcions de cantant, guitarrista, compositora i líder del seu quintet, amb el qual ha realitzat una bona part de la seua trajectòria professional i amb el qual ha collit moltíssim èxit.

La banda està formada per Ales Cesarini (contrabaix), Mariano Steimberg (bateria /percussió), Alberto Palau (piano) i Llatí Blanco (flauta/saxo baríton), "tots ells músics d'altíssima qualitat de l'escena jazzística valenciana".

Al novembre de 2016 va donar un concert de comiat en este club, en el qual va deixar entreveure que tornaria a València "de tant en tant, i ha complit".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento