Comunitat Valenciana

Bioparc València augmenta un 56% les seues visites internacionals al juliol i agost

  • Bioparc València ha augmentat un 56% les seues visites internacionals en relació amb 2016, amb la presència, en primer lloc, de turistes procedents d'Itàlia seguits d'anglesos, francesos i dels Països Baixos, segons ha informat el parc d'animals en un comunicat.
Augmenten un 56% les visites internacionals a Bioparc
Augmenten un 56% les visites internacionals a Bioparc
BIOPARC VALENCIA
Augmenten un 56% les visites internacionals a Bioparc

Segons Bioparc, les dades confirmen que estos mesos "han sigut dels millors en la història del parc" i que el recinte s'ha consolidat "com a destinació turística".

Amb la primera posició en la llista, els visitants italians desbanquen als francesos, que històricament ocupaven el primer lloc i que ara han passat a ser els tercers.

Uns altres que han duplicat el seu nombre d'entrades a Bioparc han sigut els anglesos i russos, que se situen en el segon i cinqué lloc respectivament. Els turistes dels Països Baix han multiplicat per tres el seu nombre i són els quarts que més visiten el parc.

Bioparc València també ha registrat l'arribada de visitants d'EUA i Amèrica Llatina, així com de l'Índia, la Xina o el Japó. Per contra, les visites de ciutadans espanyols s'han reduït percentualment, i se situen en un 15%.

La principal procedència dels visitants espanyols seguix sent Madrid i Catalunya, seguida d'Aragó, Balears i Andalusia. Els valencians que suposen un 27%, també han descendit respecte al total.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento