Comunitat Valenciana

Detingut un home per proposar relacions sexuals a menors a través de les xarxes socials

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Xiva (València) un home de 43 anys acusat de proposar relacions sexuals a xiques menors d'edat a través de les xarxes socials. Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, l'arrestat va arribar a quedar amb una menor en el seu domicili per a mantindre amb ella actes sexuals que no van arribar a consumar-se.
Detingut per abusar de menors
Detingut per abusar de menors
GC
Detingut per abusar de menors

La detenció d'esta persona, de nacionalitat espanyola i a la qual se li imputa abús sexual, s'ha dut a terme per part de la Guàrdia Civil de Xiva amb en l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Riba-roja, en el marc de l'operació 'Socialis'. En l'escorcoll domiciliari, els agents van localitzar material informàtic i fotogràfic amb imatges de menors.

La investigació va començar el gener passat quan per part de la Guàrdia Civil de Xiva es va tindre coneixement, a través d'una denúncia, que una persona podria estar abusant sexualment d'una menor. Immediatament, es va iniciar l'operació 'Socialis' per a localitzar, identificar i detindre l'autor d'estos fets.

El 15 d'agost els agents van aconseguir detindre esta persona, que presumptament portava quedant amb la menor a través de Facebook des de principis d'any i incitava a la jove a tindre relacions de caràcter sexual. El detingut, segons la comandància, li va arribar a deixar les claus del seu habitatge per a poder tindre una trobada sexual d'amagat sense que ningú poguera assabentar-se.

Els agents en el marc d'esta operació han realitzat un registre en la vivenda del detingut on tenia una planta de cànnabis i "de manera freqüent" convidava a menors per a consumir este tipus d'estupefaents.

L'operatiu policial s'emmarca dins de les actuacions conjuntes que duen a terme les diferents Unitats de la Guàrdia Civil amb l'objecte de combatre tot tipus de delictes, especialment l'assetjament, abús i agressions sexuals les víctimes de les quals són menors d'edat. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de primera instància i instrucció número quatre de Requena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento