Pons veu "populista" que el Consell recolze mobilitzar-se pel finançament i diu que hauria de treballar en els despatxos
Pons veu "populista" que el Consell recolze mobilitzar-se pel finançament i diu que hauria de treballar en els despatxos Europa Press

Així s'ha pronunciat durant la seua intervenció en la Interparlamentària que el PP celebra a València, que ha començat mostrant el seu convenciment que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, serà la pròxima presidenta de la Generalitat en 2019.

En el seu discurs, González Pons ha dedicat un apartat al populisme i ha posat com a exemple, entre altres qüestions, la mobilització plantejada per a finals de mes com a reivindicació de la reforma del finançament autonòmic. Al seu juí, este és un tema que s'ha de defendre en les institucions: "Tenint vots en el Congrés, eixir al carrer sabent que darrere vas a tindre banderes republicanes i estelades és emprendre a València un camí que està conduint a Catalunya a la frustració.

"No fa res el president de la Generalitat Valenciana manifestant-se en el carrer quan hauria d'estar treballant en els despatxos", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.