Comunitat Valenciana

Puig convida per carta a Rajoy a una reunió en el Palau aprofitant la seua visita a València

  • El president del govern estarà a València aquest dissabte per a clausurar la Interparlamentària del seu partit.
  • El Cap del Consell recorda en el text que ja ha demanat reunir-se amb ell en diferents ocasions des de fa onze mesos.
  • Assenyala assumptes essencials com la urgència de reformar el sistema de finançament.
Rajoy compadece en Moncloa.
Rajoy compadece en Moncloa.
EUROPA PRESS
Rajoy compadece en Moncloa.

El president de la Generalitat Valenciana, XimoPuig, ha enviat una carta al president del Govern, Mariano Rajoy, en la qual el convida a mantenir una reunió en el Palau de la Generalitat aprofitant la seua pròxima visita del dissabte a València per a clausurar la Interparlamentària del PP.

Segons han informat des de Presidència, en la carta Puig recorda a Rajoy que ja ha demanat reunir-se amb ell en diferents ocasions des de quasi fa onze mesos. L'última, precisa, es va sol·licitar el passat mes d'abril.

Per això, el cap del Consell, com ha fet en anteriors ocasions en les quals Rajoy ha visitat la Comunitat Valenciana, li ha oferit aprofitar aqueixa estada per a poder materialitzar la trobada.

"Atès que des de 2015 no ha sigut possible comptar amb la seua presència en una trobada institucional a la Comunitat Valenciana (li sol·licite que) mantinguem aquest cap de setmana una reunió en el Palau de la Generalitat per a poder abordar la situació dels valencians", assenyala Puig en la seua carta.

El president centra els temes de la reunió en "assumptes essencials com la urgència de reformar el sistema de finançament o la necessitat d'abordar l'elaboració dels Pressupostos Generals de l'Estat amb les inversions necessàries i ajustades al pes poblacional per a la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento