La Tomatina, en 'Facebook Live Video' amb Eugeni Alemany

  • La Generalitat Valenciana emetrà a través de les xarxes socials aquesta emblemàtica festa de la localitat de Bunyol.
  • S'oferiran tots els actes, des del 'pal sabó' a la gran batalla campal que es lliurarà en la qual es tiraran quasi 200.000 quilos de tomaques.
  • Es realitzaran també altres quatre connexions en directe per a mostrar els aspectes més rellevants d'aquest esdeveniment.
Imagen de la Tomatina 2016.
Imagen de la Tomatina 2016.
EUROPA PRESS

La Agència Valenciana del Turisme (AVT) emetrà aquest dimecres a les 10 hores en directe la festa de la Tomatina de Bunyol, a través del format Facebook Live Video i de la mà del presentador valencià Eugeni Alemany, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

A través d'aquesta eina s'emetran tots els actes commemoratius de la festa, des del 'pal sabó' a la gran batalla campal que es lliurarà en els carrers de Bunyol i en la qual es tiraran quasi 200.000 quilos de tomaques durant 60 minuts.

A més, l'esdeveniment comptarà amb altres quatre connexions en directe: a les 11.00 hores, a les 11.30 hores, a les 12.00 hores i a les 13.00 hores aproximadament. Amb elles es pretenen mostrar els actes més rellevants de la festa i acostar-la als 190.000 seguidors de la pàgina de Facebook de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins de l'estratègia de màrqueting turístic online de la Generalitat, que permetrà compartir aquesta festa, declarada d'Interès Turístic Internacional des de 2002.

Les xarxes socials, finestra al món

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que les festes "són els vertaders grans esdeveniments i suposen un potent reclam turístic amb el qual mostrar la identitat, cultura, història i gastronomia, entre altres atractius". "Volem mostrar-les al món a través dels canals que més impacte ens puguen generar, com són les xarxes socials", ha puntualitzat.

En aquest sentit, ha animat a tots els visitants a gaudir d'aquesta festa, al mateix temps que ha ressaltat que la Tomatina es consolida com "una de les festes més importants i singulars que té la Comunitat Valenciana".

Al juny la festa de les Fogueres de Sant Joan va ser la seleccionada per a ser retransmesa en directe a través d'aquest format, al juliol va ser la festa dels Moros i Cristians de la Vila Joiosa i ara, a l'agost, serà la Tomatina de Bunyol. Al setembre, Turisme emetrà l'Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb dins de les 15 connexions en directe previstes al llarg de l'any.

Promoció de la Tomatina 

A més d'aquesta connexió en directe de la Tomatina, la Agència Valenciana del Turisme duu a terme diverses accions de promoció online de la festa. En concret, el reforç es va iniciar el passat dia 21 d'agost en la Globalpage de Facebook Comunitat Valenciana, que en l'actualitat compta amb prop de 190.000 fans.

D'aquesta manera, s'ha activat una dinàmica promocional en aquesta pàgina de Facebook de Comunitat Valenciana perquè els seguidors parlen i compartisquen detalls d'aquesta festa d'Interès Turístic Internacional.

A més, la Agència Valenciana del Turisme (AVT) també promociona aquesta festa a través d'altres actuacions de màrqueting, com el blog trip que ha organitzat juntament amb Turisme València i en col·laboració amb les oficines espanyoles de turisme de l'Haia i Brussel·les, dirigit a un grup de bloguers belgues i holandesos amb l'objectiu de promocionar la festa d'interès turístic internacional de Bunyol.

Un grup de sis agents belgues i holandesos estaran a la Comunitat i no solament participaran en la festa de la Tomatina, sinó que aprofitaran per a conèixer de primera mà els enclavaments més turístics de la ciutat de València i la Costa Blanca.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento