La CVMC proposa un pressupost de 55 milions per a la corporació i de 46 per a la societat en 2018
La CVMC proposa un pressupost de 55 milions per a la corporació i de 46 per a la societat en 2018 CVMC

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest dijous l'avantprojecte de pressupostos de 2018, que contempla 55 milions per a la corporació -la mateixa xifra que en 2017- i 46,8 per a la Societat Anònima de Mitjans de comunicació, quasi 10 milions més principalment per l'increment de la subvenció procedent de la corporació.

Aquest avantprojecte serà remés a Presidència de la Generalitat per a la seua incorporació posterior en el projecte de Pressupostos de la Generalitat per al pròxim exercici, segons la informat la CVMC en un comunicat.

El Consell Rector també ha acordat sol·licitar una modificació dels pressupostos de la CVMC de 2017 per a incrementar dins del pressupost d'enguany en 11 milions el capítol dedicat a inversions.

Així mateix, s'ha aprovat autoritzar -en superar els 250.000 euros- el contracte de la sèrie 'Les noves historietes medievals', de Pot de Plom. També s'ha donat llum verda a l'acord amb les organitzacions sindicals més representatives sobre les condicions laborals dels treballadors de la corporació i la societat.

Consulta aquí más noticias de València.