Comunitat Valenciana

S'incorporen drons a l'operatiu de cerca del menor desaparegut en el riu Cabriel

  • Ahir es van rastrejar sense èxit 20 quilòmetres dividits en tres trams.
  • Aquest dimecres participaran 20 efectius de bombers i el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil.
  • La gran quantitat de canyar acumulat en el riu està dificultant els treballs que s’estan portant a terme en la zona.
Dispositivo de búsqueda del menor en el río
Dispositivo de búsqueda del menor en el río
CEDIDA
Dispositivo de búsqueda del menor en el río

L'operatiu de cerca del menor desaparegut en el riu Cabriel s'ha reprès aquest dimecres amb la participació de 20 efectius de bombers i el reforç de drons, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers i el Centre de Coordinació d'Emergències.

Així, s'ha activat el Pla Territorial d'Emergències per a coordinar el vol dels drons que s'han incorporat a les tasques de cerca. Així, s'ha mobilitzat un tècnic d'Emergències, una Unitat de drons i el grup de rescat aquàtic de bombers de l'Ajuntament.

Així mateix, per part del Consorci s'han incorporat 20 efectius. Entre ells, un cap del parc de Montcada, un oficial de guàrdia, un cap i quatre bombers del parc de Sagunt fóra del torn de treball, dues brigades de Divalterra, així com bombers voluntaris de Cofrents.

De la mateixa manera, treballen efectius del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) i bombers del SPEIS d'Albacete, segons les mateixes fonts.

L'operatiu va rastrejar ahir sense èxit 20 quilòmetres dividits en tres trams i cadascun d'ells s'ha inspeccionat de forma mil·limètrica recolzats per un reconeixement en helicòpter.

Les tasques de cerca s'estan veient dificultades per la gran quantitat de canyar acumulat en el riu, que complica l'accés en molts punts, segons han explicat des del Consorci.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento