Comunitat Valenciana

Marea Danza porta a Sagunt a Escena els seus 'Relleus, del mite a la dansa'

  • 'Relleus' és un espectacle de dansa espanyola i flamenc que es combinen amb moviments contemporanis i interpretatius.
  • La companyia es va crear l'any 2014 per iniciativa de les ballarines Yolanda López, Elena Martínez, María José Mora, Lourdes de la Rúa i Paula Sebastián.
  • L’obra, amb direcció musical de Juan de Pilar, s’ha configurat a partir de l’estudi de cinc deïtats femenines.
Marea Danza lleva este fin de semana 'Relieves' al Principal
Marea Danza lleva este fin de semana 'Relieves' al Principal
MAREA DANZA
Marea Danza lleva este fin de semana 'Relieves' al Principal

La companyia valenciana Marea Danza presenta en el Teatre Romano de Sagunt el seu espectacle 'Relleus, del mite a la dansa' aquest dimarts 22 d'agost dins de la programació de Sagunt a Escena.

'Relleus' és un espectacle de dansa espanyola i flamenc que es combinen amb moviments contemporanis i interpretatius, situant a l'espectador en un espai i temps indeterminat però relacionats amb l'imaginari cultural de la mitologia clàssica.

Escultures, relleus i frisos són el punt de partida d'aquest espectacle amb direcció coreogràfica de Manuel Serena i direcció musical de Juan de Pilar, en el qual cinc figures marmòries abandonen la seua condició pètria per evocar la seua divinitat i realitzar un recorregut a través de les forces i passions que van moure i mouen la vida.

Es tracta d'una obra coreogràfica generada a partir de l'estudi de cinc deïtats femenines: Atenea, Afrodita, Demèter, Artemisa i Hestia. Cadascuna d'elles és portadora d'uns atributs i evoca diferents aspectes de la dona: la sensualitat, la vitalitat, el treball, la força i la determinació. Valors vigents en la dona contemporània mediterrània i que en aquest espectacle es vinculen amb el moviment escènic i els diferents pals del flamenc.

La companyia Marea Danza es va crear l'any 2014 per iniciativa de les ballarines Yolanda López, Elena Martínez, María José Mora, Lourdes de la Rúa i Paula Sebastián, que després de compartir anys de formació i professió decideixen unir la seua experiència i crear un projecte on desenvolupar les seues inquietuds artístiques.

Els seus espectacles estan concebuts de manera global, donant la mateixa importància a la dramatúrgia, la música, la dansa, l'escenografia i la imatge, amb l'objectiu d'explicar històries i fer més visibles conceptes a través d'un llenguatge escènic actual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento