Comunitat Valenciana

Lori Meyers, Mando Diao i Fangoria posen el fermall d'or a un Low Festival de "rècord"

  • L'esdeveniment va congregar a 83.000 persones en el camp de futbol de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.
  • La novena edició es va tancar este diumenge amb nombrosos concerts a càrrec d'artistes d'àmbit nacional i internacional.
  • Entre els principals reclams per part del públic també van estar Lori Meyers, Anne B. Sweet i Triángulo de Amor Bizarro.
Low festival
Low festival
LOW FESTIVAL

El Low Festival 2017 de Benidorm (Alacant) ha tancat este diumenge la seua novena edició amb "rècord" d'assistència en congregar 83.000 persones i una festa en la qual Lori Meyers, Mando Diao i Fangoria van posar el fermall d'or a quatre dies de música en directe, segons ha destacat l'organització en un comunicat.

La jornada va començar amb el hip-hop d'Agorazein que fou l'encarregat d'inaugurar esta última sessió de Low 2017 des de l'Escenari Matusalem, que també va acollir el punk rock de Triángulo de Amor Bizarro i els imprescindibles sons folk de Xoel López. Els navarresos El Xolumpio Asesino i la hilarante proposta d'Ojete Calor van completar el cartell d'este espai, on també va haver-hi buit per a Ochoymedio DJs.

Poc abans de les deu de la nit donava començament en l'escenari Estrella Damm el concert de Lori Meyers, un dels directes més esperats d'esta edició i en el qual no van faltar temes imprescindibles de la banda com 'Emborracharme' i 'Mi realidad', a més de cançons del seu últim disc com 'Siempre brilla el sol' o 'Evolución', que van ser eufóricamente corejats pels assistents.

Un altre dels plats forts del festival va ser l'actuació de Fangoria, tota una icona de la música espanyola, que van fer vibrar els milers de lowers al ritme de 'Geometría polisentimental', 'Dramas y comedias' o 'Retorciendo palabras', entre altres hits del famosíssim duo. L'aroma sixtie d'Anni B. Sweet, el rock escandinau de Mando Diao i el pop ballable de Satellite Stories van ser també protagonistes de l'escenari principal davant un públic que va abarrotar el camp de futbol de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

Així mateix, la banda sonora de l'Escenari Wiko, el més eclèctic i audaç del recinte, va anar a càrrec d'agrupacions com Lígula, Nunatak o Geografies, els qui van embriagar els assistents amb els seus sons indie-rock. A continuació, Samonik i Depilada van prendre el relleu sobre les taules i van acompanyar amb la seua música als allí presents fins a altes hores de la matinada.

Com a contrapunt, l'Escenari Jägermusic va posar el toc desenfrenat de la nit gràcies a les electrizantes intervencions de Me & The Reptiles, els DJs de Flash Show i la posada en escena estètica i emocional de theBasement.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento