El Medusa serà el primer festival espanyol de gran afluència amb un sistema de pagament per polsera
El Medusa serà el primer festival espanyol de gran afluència amb un sistema de pagament per polsera CASFID SERVICIOS TECNOLÓGICOS

La incorporació d'este mètode de pagament per contacte permet als assistents una major comoditat i planificació de la despesa, així com menor risc de robatoris i evitar cues per a canviar diners en efectiu.

A més del pagament, la polsera permetrà els accessos al recinte i el control de l'aforament, en compliment de la legislació. Per a obtindre més informació sobre este sistema, la firma responsable ha habilitat la pàgina web www.idasfest.es/cashless.

La recarrega de la polsera es podrà realitzar de diverses formes: en els punts de recarrega en el recinte, les aplicacions mòbils de recarrega per a dispositius iOS i Android i la possibilitat de realitzar la recarrega en el web del festival (www.medusasunbeach.com) durant els dies previs, amb descomptes i promocions.

Una vegada carregada, els usuaris han d'acostar la polsera intel·ligent al terminal que indiquen els empleats de Medusa Sunbeach Festival en el moment de la compra.

El director executiu de l'empresa desenvolupadora ha celebrat la integració d'este sistema en el festival de Cullera i ha apuntat que permetrà tant millorar l'experiència dels assistents com permetre que el Medusa "seguisca creixent a ritmes tan impressionants com merescuts".

Des de la firma també han ressaltat que este mètode es troba "en auge" a nivell internacional, ja que "s'utilitza en els festivals més grans del món". "Esta edició del Medusa Sunbeach suposarà un abans i un després en l'ús de la tecnologia 'cashless' en festivals espanyols", asseguren.

Consulta aquí más noticias de València.