Comunitat Valenciana

Mercadona inaugura el seu model de botiga eficient en la ciutat de València

  • Mercadona reobri este divendres un nou supermercat en la ciutat de València, concretament en Carrera Malilla amb Illa Cabrera, després d'una reforma integral per a adaptar-lo al nou model de botiga eficient de la companyia, amb una inversió d'1 milió d'euros i la participació de 30 proveïdors que han donat ocupació a 95 persones durant la remodelació.
Supermercat en Carrera Malilla, València
Supermercat en Carrera Malilla, València
MERCADONA
Supermercat en Carrera Malilla, València

Segons ha informat la companyia en un comunicat, el supermercat presenta un nou disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions amb l'objectiu de millorar i optimitzar l'experiència de compra dels 'caps', com denomina internament als seus clients.

La nova botiga eficient de Mercadona a València compta amb una superfície de sala de vendes de més de 1.600 metres quadrats i disposa d'un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga, amb nous colors i materials tant en la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions.

Aposta per amplis espais diàfans que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

A més, presenta novetats com una nova entrada amb doble envidrat que evita corrents d'aire, lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, un nou punt d'acabat per a la carn, una góndola central en la perfumeria per a la cosmètica especialitzada i una nova exposició en la pescateria per als productes de petxina, entre d'altres.

Este model de botiga eficient de Mercadona també busca oferir un millor servici per a facilitar la compra dels clients mitjançant l'ampliació dels passadissos de fruita i verdura, un nou model de cistella de la compra i dos models de carros més ergonòmics i lleugers.

Així mateix, amb l'objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, este nou supermercat inclou mesures per a millorar l'ergonomia i eliminar sobreesforços. Per al disseny del nou moble de caixa Mercadona ha comptat amb la col·laboració de l'Institut de Biomecànica de València. A més, disposa de zones comunes perquè els empleats gaudisquen d'una major comoditat en els seus moments de descans, així com una zona menjador més equipada i unes taquilles personals més àmplies i còmodes.

ECOEFICIENT

A l'àmbit mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, a causa de la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, optimitzant els materials i el grossor de parets i sostres i amb nous baüls de congelat més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, compta amb un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons zones i moments del dia.

Igualment, este nou model de botiga de Mercadona, completament connectada tecnològicament, integra una sèrie de dispositius electrònics i ferramentes col·laboratives per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de la botiga; el que facilita l'autogestió de cada supermercat i agilitza els processos de tota la cadena.

Entre els nous dispositius es troben, entre d'altres, la línia de caixes, les balances o l'ús de tauletes electròniques que substituïxen el paper per a realitzar gestions administratives. Tot açò permet optimitzar els processos i conéixer la gestió de la botiga en temps real, la qual cosa facilita la presa de decisions i contribuïx a una major agilitat, especialment, en la gestió dels productes frescos.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores i disposa d'un aparcament de 42 places per a facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacen en vehicle privat.

Mercadona té previst per a l'exercici 2017 invertir 180 milions d'euros a reformar i renovar amb este nou model de botiga eficient 126 tendes repartides per tota Espanya, així com invertir 5 milions d'euros en R+D+i en noves millores informàtiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento