Va al metge i li donen visita per a l’especialista per després d’any i mig

Un veí de Sant Adrià aconsegueix que li avancin la data 15 mesos després de queixar-se per la llarga llista d’espera al traumatòleg.
Amb una pista facilitada pel lector Victoriano S. M.

Victoriano S. M., veí de Sant Adrià de Besòs, ha vist com en poc temps li concertaven una visita per al traumatòleg per d’aquí a un any i mig i, tot seguit, després d’haver presentat una queixa, la hi avançaven 15 mesos.

Coneixia la problemàtica de les llargues llistes d’espera per poder anar al traumatòleg, però confessa a 20 minutos que mai s’hagués imaginat que el procés fos tant lent.

Victoriano S. M. va trobar-se amb que la primera visita al traumatòleg a l’hospital de Can Ruti li donaven per al dia 16 d’octubre, però del 2006, és a dir, 15 mesos després que el seu metge de capçalera el derivés a l’especialista per una lesió al genoll.

Un error d’agenda?

Victoriano explica que, al principi, va pensar que es tractava «d’un error d’agenda», però, des del mateix centre mèdic badaloní, li van confirmar que havia d’esperar fins al mes d’octubre de l’any que ve per poder anar a la consulta del traumatòleg.

«Com només em van donar l’opció de presentar una queixa, ho vaig fer», afirma. La seva reclamació va donar resultat, ja que va rebre una carta que, sense més explicació, li comunicava que tenia hora per al 25 de juliol. «Fa la sensació que si no et queixes, si no plores, no et fa mal i ningú no et fa cas», es lamenta.

La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer diputació

Alex campo hosteleria, 36 años

«Me voy a vivir a África».  «Vivo en una de las calles más sucias de Barcelona, en la calle Codols. La gente no respeta las horas de bajar la basura, orinan... En verano es insoportable. Dentro de dos meses me voy a vivir a África y mi madre me dice que para que me voy si ya vivo en el Tercer Mundo».

Reynaldo león Enginyer, 55 anys

«Col·leccionar trens és una afició molt cara». «Col·lecciono trens des que tenia quatre anys, des que em van pujar a la màquina de tren d’un veí que era maquinista. Però col·leccionar trens és una afició molt cara. Ara surt molt costosa perquè cada cop hi ha menys aficionats».

Gemma parra correctora, 37 anys

«Els llibres ara estan molt cars».  «Al barri hi ha moltes llibreries de segona mà que estan bé. Els llibres ara estan molt cars. Buscàvem El Marc i la Maria per la Bruna (filla). A casa llegim molt i espero que la Bruna agafi el costum. Per això, sempre que hem de comprar un llibre venim amb la nena».

Antonio sariñana estudiante, 21 años

«El próximo semestre me voy a Argentina». «Estudio comunicación en México DF y he venido a Barcelona porque tengo amigas aquí. El próximo semestre me voy a Argentina. Mi tío, Fernando Sariñana, es director de cine en México. Dicen que el origen de nuestro apellido está en Sariñena (Huesca), por eso, me gustaría visitar este pueblo».

Mª Nieves navas jubilada, 62 años

«Los fines de semana el barrio acaba fatal». «Llevo cuarenta años viviendo aquí pero los fines de semana el barrio acaba fatal. Enric Granados, con la remodelación, debería ser una zona de ocio, pero entre las cacas, los vómitos y el botellón del fin de semana... Lo limpian, pero la gente no sabe ser ciudadana. De noche hay robos y destrozos».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento