Comunitat Valenciana

Sagunt a Escena arranca este dimarts amb un espectacle de circ gratuït i per a tots els públics

  • L'activitat començarà les 20.30 hores en el Centre Cívic del Port de Sagunt i forma part dels 15 espectacles que componen l'Off Romà, dels quals 12 són gratuïts.
  • La programació en el Teatre Romà s'inaugurarà dimecres que ve 19 de juliol amb una coproducció del Teatre del Poble Valencià i la companyia La Dependent.
  • La música estarà també present amb veus com les de Silvia Pérez Cruz, Joan Amèric, Ximo Tébar i la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.
Cuncurulla
Cuncurulla
GVA
Cuncurulla

El festival Sagunt a Escena arrancarà este dimarts amb un espectacle gratuït dirigit a tots els públics, 'Circant', que oferirà circ, música i equilibris de mà de la companyia Cuncurulla, patrocinat per Saggas. L'espectacle se centra en tres personatges -Maria Camats, Jaume Declós i Laura Morales- que es necessiten, es rebutgen, s'ajuden i s'uneixen mitjançant el so i la música, ballant entre fronteres reals i imaginàries, segons ha explicat la Generalitat en un comunicat.

L'activitat començarà les 20.30 hores en el Centre Cívic del Port de Sagunt i forma part dels 15 espectacles que componen l'Off Romà, dels quals 12 són gratuïts. L'Off Romà inclou teatre de carrer, teatre gestual, música, dansa, circ i art amb arena en diferents punts de Sagunt.

A part de la pujada al castell, la Glorieta i el Centre Cívic del Port de Sagunt, enguany l'Off Romà dobla espais de programació amb la incorporació de la Casa dels Berenguer, l'Antic Casino del Port de Sagunt i el Centre Cultural Mario Monreal que tindrà una programació en valencià amb les obres 'Hamlet canalla' 'Odisseu' i 'El verí del teatre'.

La programació en el Teatre Romà s'inaugurarà dimecres que ve 19 de juliol amb la coproducció del Teatre del Poble Valencià amb la companyia La Dependent titulada 'De Sukei a Naima', de la dramaturga alcoiana Gemma Miralles, dirigida per Cristina Lügstenmann.

Troyanas i Sílvia Pérez Cruz

La programació en el Teatre Romà comptarà amb grans títols com 'Troyanas', que s'estrena demà en el Festival de Mèrida, dirigit per Carmen Portaceli i protagonitzat per Aitana Sánchez-Gijón i Ernesto Alterio; 'Calígula' d'Albert Camus dirigida per Mario Gas que ha obtingut grans elogis de la premsa des de la seua estrena a Mèrida la setmana passada; i una nova versió de l'obra de Calderón de la Barca 'La vida es sueño' de Teatre del Temple amb música en directe.

Sagunt a Escena compta amb dos espectacles internacionals en el Teatre Romà, la dansa xinesa de Tao Danse Theatre i l'estrena de l'òpera 'La Brecha', dirigida per Paco Azorín, que ha comptat amb patrocinis públics i privats de la rellevància del Parlament Europeu o la Fundación Hulencourt.

Comptarà també amb estrenes com 'Man Ray', una coproducció de Taiat Dansa amb l'Institut Valencià de Cultura i el Festival GREC i altres espectacles de dansa com l'últim espectacle d'Israel Galván 'La Fiesta' i el flamenc de la companyia Marea Danza amb l'espectacle 'Relieves del mito a la danza'.

Hi haurà a més espectacles fronterers entre el teatre, la dansa i altres disciplines com 'Amazonas' de la companyia Andanzas, que es presenta amb caràcter d'estrena absoluta, el 26 de juliol, dirigida per Juana Casado, o 'Dead Hamlet', de Sennsa Teatro Laboratorio, que es veurà el 12 d'agost una versió lliure de l'Hamlet de Shakespeare dirigida per M. Mudarra. La música estarà també present amb veus com les de Silvia Pérez Cruz, Joan Amèric, Ximo Tébar i la Jove Orquestra de la Generalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento