Comunitat Valenciana

CSI·F entrega una recopilació de normativa de Trànsit a Grezzi per a recordar-li la legislació

  • La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) ha entregat per registre d'entrada de l'Ajuntament de València una memòria digital a l'atenció del regidor de Mobilitat, Giussepe Grezzi, per a recordar-li la legislació.
CSI·F entrega una recopilació de normativa de Trànsit
CSI·F entrega una recopilació de normativa de Trànsit
CSI·F
CSI·F entrega una recopilació de normativa de Trànsit

Este document inclou legislació com el Reglament General de Circulació, la Llei de Trànsit, Circulació i Seguretat Vial o l'Ordenança Municipal de Circulació.

CSI·F ha depositat la memòria USB amb l'objectiu que, en un futur, no es produïsquen incompliments legislatius i "s'eviten les confusions per als ciutadans, o el conflicte que està generant per als agents municipals en el seu tracte amb veïns, a més del cost econòmic d'eixos incompliments", ha dit en un comunicat.

Sobre este tema, el sindicat ha explicat que amb l'entrega de la recopilació legislativa també pretén que no es repetisca la col·locació de senyals de Trànsit únicament en valencià, ja que, com especifica el Reial Decret 6/2015 de 30 d'octubre de la Llei de Trànsit, en el seu article 56, les indicacions escrites dels senyals s'expressaran, almenys, en la llengua oficial de l'Estat. Per tant, han d'estar també en castellà.

La central pretén, igualment, evitar accions que contradiuen la normativa, "com circular amb bicicleta utilitzant el telèfon mòbil per a gravar", o que no existixen, "com la invenció de senyals de vianants en groc". El sindicat ha subratllat el deure els responsables públics de complir "escrupolosament la normativa" i ha alertat del perjuí econòmic que pot suposar per a les arques públiques el seu incompliment".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento