Comunitat Valenciana

Rafa García proposa un Consell d'Alcaldes per a determinar la política municipal del PSPV

  • El candidat a la Secretaria General del PSPV Rafa García ha ressaltat la seua aposta pel municipalisme i ha anunciat que si accedix al càrrec crearà un Consell d'Alcaldes "amb competències reals i clares per a determinar la política municipal del PSPV, que serà un organisme de caràcter transversal, perquè este partit necessita a nivell autonòmic la connexió amb la societat dels municipis".
Reunió candidatura de Rafa García a l'Horta Sud
Reunió candidatura de Rafa García a l'Horta Sud
CANDIDATURA RAFA GARCÍA
Reunió candidatura de Rafa García a l'Horta Sud

Així ho va avançar en la nit d'este dijous en una trobada amb la militància de l'Horta Sud, on va asseverar que "el nou PSPV serà un partit profundament participatiu i municipalista" i ha de "posar en valor el treball que es fa des de la bases del partit i des de la bases institucionals, des de les agrupacions locals i ajuntaments".

"Des del primer dia esta candidatura ha defès que els municipis són el motor polític de la Comunitat i esta realitat va quedar palesa en les eleccions de 2015, on les candidatures locals van aconseguir més suport que el projecte polític autonòmic", ha reiterat García.

Per a Rafa García, els alcaldes i portaveus socialistes "són les bases institucionals del PSPV i han de tindre capacitat per a dissenyar la política municipal autonòmica", especialment perquè ells coneixen la realitat local i poden contribuir a dissenyar un model de partit "que responga les necessitats dels pobles i ciutats, i de la ciutadania".

"Articularem els mecanismes necessaris perquè cada militant del PSPV puga opinar i decidir sobre els acords i els programes de govern dels seus municipis i de la Comunitat" perquè "s'ha acabat el temps en el qual quatre decidixen i la resta de militants paguem quotes i peguem cartells. El canvi que arriba des de les bases comença el dia 16 a la Comunitat", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento