Comunitat Valenciana

Plácido Domingo presidix la final de les audicions per a la novena promoció del Centre de Perfeccionament

  • El tenor Plácido Domingo ha presidit la final de les audicions per a la novena promoció del Centre de Perfeccionament que porta el seu nom i que té seu en el Palau de Les Arts Reina Sofia de València, un procés que per segon any és obert al públic general i al que s'han presentat -incloent les audicions eliminatòries- més de 180 cantants de 40 països d'Amèrica, Àsia, Europa i Àfrica.
Plácido Domingo, en el centre de la imatge,
Plácido Domingo, en el centre de la imatge,
GVA
Plácido Domingo, en el centre de la imatge,

L'artista madrileny encapçala el jurat en el qual també figura Joan Matabosch, director artístic del Teatre Real, a més de Davide Livermore en la seua doble faceta de director artístic de Les Arts i del Centre Plácido Domingo; Fabio Biondi, director musical del centre d'arts, i d'Enedina Lloris, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Un total de 29 cantants opten a les 14 places que Les Arts oferta enguany. El procés de selecció va començar el passat 5 de juliol en el centre d'arts, amb tres jornades d'audicions eliminatòries, a les quals es van presentar més de 180 cantants. Els finalistes han participat esta setmana en un taller de treball amb Davide Livermore per a avaluar també altres qualitats com l'actitud davant el treball individual o en equip.

Els artistes que superen la final començaran la seua formació en Les Arts el pròxim 1 de setembre. El curs, que s'estén fins a juliol de 2018, inclou matèries com a tècnica vocal, interpretació, idiomes, expressió corporal, tècnica Alexander i psicologia, juntament amb classes magistrals de bel cant, recitatius, repertori barroc i de prosa.

A més de Plácido Domingo, impulsor i mentor del Centre, i de Davide Livermore, en la seua faceta de director artístic, destacats professionals com Fabio Biondi, Manuela Custer, i Enedina Lloris formen part del claustre de professionals que compartiran coneixements i experiència amb els jóvens artistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento