Comunitat Valenciana

Michel Camilo i Tomatito presenten el seu últim treball de fusió, 'Spain Forever', en el XXI Festival de Jazz

  • Michel Camilo i Tomatito presentaran dimarts que ve, 11 de juliol a les 22.00 hores, el seu últim treball de fusió 'Spain Forever', en el XXI Festival de Jazz que organitza el Palau de la Música. Es tracta d'"una es les seues cites més destacades" atés que els artistes tornen al festival de jazz de l'auditori després de 19 anys, quan van participar en la segona edició d'esta trobada, al juliol de 1998, segons ha informat el Palau de la Música en un comunicat.
Espectacle de fusió de jazz i flamenc de Michel Camilo&Tomatito
Espectacle de fusió de jazz i flamenc de Michel Camilo&Tomatito
PALAU DE LA MÚSICA
Espectacle de fusió de jazz i flamenc de Michel Camilo&Tomatito

'Spain Forever' és el tercer disc del duo i té "una diferència estètica important amb els seus dos predecessors" posat que "el to és més reposat, de coneixement profund, de relació de llarg recorregut i té un llenguatge més elaborat i savi". Es tracta d'un treball on hi ha més silencis, més esperes i un respecte per l'espai individual, però també la busca d'una major complexitat en els espais comuns".

En ell apareixen homenatges i tributs al compositor i guitarrista brasiler Egberto Gismonti, el contrabajista Charlie Haden i Django Reinhardt, versions d'Azor Piazzolla i Chick Corea i fins i tot "una revisió molt original" de la música d'Erik Satie, entre altres temes. Un tipus de conversa que s'ha desenvolupat durant quasi vint anys i 'Spain Forever' dóna bona fe d'açò, "exercix d'espill retrovisor i de retrat de la contemporaneïtat dels seus dos protagonistes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento