Comunitat Valenciana

Dreamhack València 2017 espera reunir 30.000 apasionats dels esports electrònics

  • Se celebrarà en Fira valència del 13 al 16 de juliol i ocuparà més de 30.000 m2 entre la LAN party, la Zona eSports i l'àrea expositiva.
  • En la cita participarà el València CF eSports, el primer equip de primera divisió de futbol espanyol a comptar amb una divisió d'esports electrònics.
  • Segons un estudi elaborat per Newzoo, el negoci dels eSports mourà 696 milions de dòlars este 2017.
DreamHack
DreamHack
DREAMHACK
DreamHack

La trobada Dreamhack tornarà a Fira València del 13 al 16 de juliol amb "la major oferta internacional de competicions professionals d'eSports que es veurà a Espanya en 2017" i una previsió de més de 30.000 assistents. En la cita participarà el València CF eSports, el primer equip de primera divisió de futbol espanyol a comptar amb una divisió d'esports electrònics.

Així ho han destacat els responsables de l'esdeveniment, que ocuparà més de 30.000 m2 en el recinte firal. DreamHack València torna per octau any consecutiu coorganitzat per Encom Games, companyia espanyola especialitzada en la gestió i producció de projectes d'eSports i Fira València.

Impulsors del projecte recalquen que els eSports han consolidat en els últims anys el seu creixement fins a convertir-se en un mercat que segons els analistes aconseguirà en 2019 un negoci per valor d'un bilió de dòlars. Les xifres sorprenen a qualsevol: segons un estudi elaborat per Newzoo, el negoci dels eSports mourà 696 milions de dòlars este 2017.

Els nombres no solament són grans a nivells absoluts, sinó també percentuals: si esta previsió es compleix, el creixement anual haurà sigut del 41,3% respecte als 493 milions de dòlars de 2016. A més, segons el mateix estudi, els eSports mouran fins els 1.488 milions de dòlars dins de tres anys, en 2020, la qual cosa dóna bon compte de fins a quin punt s'està creant una indústria milmillonaria, afirmen.

Retransmissió en directe en sis idiomes

Prova del creixement d'esta indústria, afig l'organització en un comunicat, és que els tornejos de DreamHack València es retransmetran en directe en sis idiomes a través d'internet i televisió per a centenars de milers d'espectadors en més de trenta països.

Una de les àrees principals de Dreamhack València és la seua LAN party, on més de 3.000 persones es connecten amb el seu propi ordinador o consola a una xarxa de 8Gb de velocitat, gaudint de quatre dies de jocs, competicions i tot tipus d'activitats digitals en companyia de centenars d'aficionats de tot el món. La primera LAN de Dreamhack a València va reunir 150 persones en 2010, una xifra que se n'anat superant cada any fins a arribar a les 3.000 que assistiran en 2017.

Una altra de les àrees que converteixen DreamHack València en la cita anual de referència és la Zona eSports, que enguany oferirà en directe tornejos oficials de jocs com Counter Strike GO, Starcraft, Hearthstone o Overwatch, amb jugadors i equips professionals de més de vint països i un total de 250.000€ en premis.

A més de la LAN i la Zona eSports, DreamHack València ofereix als seus visitants un àrea d'exposició on companyies del sector del gaming i l'entreteniment presentaran les seues novetats de la temporada. A més podran participar en tornejos i activitats en les zones de joc obert, comprar productes de gaming i maquinària en la Dreamstore o perdre's durant hores en les zones Otaku i Retro.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento