Comunitat Valenciana

Sánchez diu que l'empleada que li ha denunciat ha demandat l'Ajuntament de Calp per revelar dades

  • La funcionària interina que va denunciar el president de la Diputació d'Alacant i alcalde de Calp, el 'popular' César Sánchez, per presumptament haver-la obligat a treballar per a la seua campanya electoral en les eleccions de 2015 ha denunciat també l'Ajuntament de la localitat i a diversos mitjans de comunicació per suposadament revelar informació personal, segons ha desvetlat el propi Sánchez.

El president de la corporació provincial s'ha manifestat en estos termes a preguntes dels mitjans este dijous abans de la firma d'un conveni de col·laboració.

El jutjat d'Instrucció número 2 de Dénia (Alacant) va obrir diligències després de la denúncia de la Fiscalia contra César Sánchez per coaccions i malversació de cabals públics per suposadament obligar una treballadora interina del consistori a treballar en la seua campanya en les eleccions de 2015.

Sánchez, per la seua banda, ha afirmat que "no ha tingut més coneixement" d'esta primera denúncia, ja que no li ha arribat la seua notificació oficial.

En tot cas, ha confiat en la justícia i ha insistit que cal mantindre "molta prudència i cautela".

Des de la institució provincial han explicat que en la demanda posterior que fa la funcionària sol·licita a l'Ajuntament que li indique per què i qui ha oferit dades personals seues als mitjans, que estos després han publicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento