Comunitat Valenciana

Hombres G i Taburete porten el seu gira a la Plaça de Bous de València el 9 de setembre

  • 'Devuelvememijoda' és el nom d'aquesta gira protagonitzada per dos bandes de diferents generacions.
  • Taburete, formada per Willy Bárcenas i Antón Carreño, té dos discs a les seues esquenes i ha aconseguit omplir el Palacio de Deportes de Madrid.
  • Hombres G porta més de 30 anys obtenint grans èxits tant a Espanya com a Llatinoamèrica i compta amb un Grammy honorífic, concedit en 2006.
Hombres G i Tamboret a València
Hombres G i Tamboret a València
ORGANIZACIÓN
Hombres G i Tamboret a València

La gira 'Devuelvememijoda' de Taburete i Hombres G, que suposa l'unió de dos grups de diferents generacions que han dominat el panorama pop rock al llarg de la història musical espanyola, passarà el 9 de setembre per la Plaça de bous de València, segons ha informat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

La jove banda Taburete, formada per Willy Bárcenas i Antón Carreño, i amb dos discos a les seues esquenes, ha tocat en desenes de sales de tota la geografia espanyola i en este cas, realitza una gira conjunta amb els Hombres G, la mítica banda espanyola de pop rock que des del seu naixement fa més de 30 anys ha collit infinitat d'èxits tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

Des del seu naixement, Hombres G ha publicat més d'una dotzena de discos, i ha sigut autor d'himnes pop com 'Venezia', 'Sufre Mamón' o 'Voy a pasármelo bien' temes que són història viva del pop rock espanyol. La seua extensa carrera va obtindre en 2006 el reconeixement de l'Acadèmia Llatina d'Arts i Ciències de la Gravació amb un Grammy honorífic per la seua exitosa trajectòria artística.

D'altra banda, el grup liderat per Willy Bárcenas i el seu pop melòdic amb tocs de ranxera ha sigut capaç d'omplir el Palacio de Deportes de Madrid. La resta de dates i ciutats de la seua gira s'anunciaran en els pròxims dies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento