SALIR HOY

Exposició

Animals en perill d’extinció: La Biblioteca Clarà presenta 20 dibuixos que representen centenars d’espècies animals en perill d’extinció i que recorden com la intervenció humana posa en perill a aquests animals. Ja sigui per la cacera indiscriminada o per la destrucció del mediambient. La vintena de joves il·lustradors que hi participen aprofiten l’ocasió per promocionar la lectura infantil.

* Biblioteca Clarà. Doctor Carulla, 22. Avui dilluns de les 15.30 a les 20.30 hores. Gratis.

Fira

Vehicle d’ocasió: La Fira de Barcelona acull fins al dia 25 el Saló del Vehicle d’Ocasió, dirigit als visitants i als comerciants dedicats a la compravenda de vehicles,  a les empreses financeres i de serveis. La fira ocupa els salons 1 i 8 de la Fira.

* Fira de Barcelona. Av. Reina Maria Cristina, 1. Dilluns de les 11.00 a les 20.00 h. 3 euros.

Música

Arts Quartet: Aquesta formació de cambra està formada per integrants de l’OBC i de diferents orquestres simfòniques catalanes. El repertori que ofereixen avui a l’Auditori és l’estrena de l’obra Quartet Kleper d’Albert Guinovart.

* L’Auditori. Lepant, 150. A partir de les 20.30 hores. Preu: 10 euros.

The Boss Martians: El sisé àlbum de la banda, Pressure in the S.O.D.O.,  el presenten a l’Apolo. En la gravació del disc, els de Seattle han comptat amb Iggy Pop.

* Sala Apolo 2. Nou de la Rambla, 113. A les 22.00 hores. 5 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento