Comunitat Valenciana

Plataformes 'sanchistes' de València i les seues comarques recolzen la precandidatura de Rafa García a liderar el PSPV

  • Representants de Plataformes de València i les seues comarques que van recolzar Pedro Sánchez en el procés de primàries federal que va concloure el passat 21 de maig amb la victòria del secretari general del PSOE, han decidit "per unanimitat, després d'una votació en assemblea", donar el seu suport a Rafa García en el procés de primàries en el qual els militants han de triar el nou secretari general del PSPV-PSOE.
Representants de plataformes de València i les seues Comarques
Representants de plataformes de València i les seues Comarques
TROBADA SOCIALISTA
Representants de plataformes de València i les seues Comarques

Els assistents a esta assemblea coincidixen en la seua consideració que Rafa García "representa a la Comunitat Valenciana l'esperit de renovació i canvi que es va obrir en el PSOE després del 39 Congrés federal celebrat a Madrid fa dos setmanes", informen fonts d'estos col·lectius a través d'un comunicat.

Des de les Plataformes destaquen "la diferència entre el càrrec que ocupa Ximo Puig com a 'president' de la Generalitat, i el que també ostenta com a secretari general del PSPV-PSOE, en virtut del com -precisen- va dimitir de l'Executiva Federal abans dels greus successos del Comité Federal del passat 1 d'octubre".

És per açò que criden a "defendre la Comunitat Valenciana la precandidatura de Rafa García, entenent que un partit sòlid, cohesionat i respectat, constituïx un reforç per al 'president' de la Generalitat".

Expressen a més el seu convenciment que "les primàries del PSPV-PSOE que se celebraran el pròxim 16 de juliol seran un plebiscit sobre l'actuació de la direcció del partit, que ha buidat d'activitat a l'organització".

Este divendres, 30 de juny, les Plataformes de València i les seues Comarques manifestaran el seu suport a la precandidatura de Rafa García en un sopar-col·loqui que se celebrarà a partir de les 22.00 hores a casa Clemència i en la qual intervindran Rafa García i Michel Montaner.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento