Comunitat Valenciana

Alliberen una colobra bastarda atrapada en una xarxa de recollida de pilotes de golf a Gandia

  • Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local han alliberat una colobra bastarda que havia quedat atrapada en una xarxa de recollida de pilotes de golf en la localitat de Gandia (València).
Agents alliberen una colobra bastarda
Agents alliberen una colobra bastarda
GUARDIA CIVIL
Agents alliberen una colobra bastarda

Dins dels servicis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València encaminats a la protecció de la fauna i flora, este dimecres es va tindre coneixement que una colobra es trobava atrapada en una xarxa a Gandia.

Els fets van ocórrer quan la patrulla del Seprona de la Guàrdia Civil de Gandia va rebre avís per a donar suport a la Policia Local de Gandia, davant la troballa d'una colobra embolicada en una xarxa.Immediatament, els agents es van desplaçar fins al lloc del succés per a tractar d'alliberar l'animal.

Una vegada en van arribar al punt exacte, van comprovar que es tractava d'una colobra bastarda, una espècie autòctona. L'animal estava atrapat en una xarxa de recollida de pilotes d'un camp de golf de Gandia.

Gràcies a la col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local de Gandia es va poder alliberar l'animal que estava embolicat en la xarxa i retornar-Lo al seu mitjà natural.

Des de la Benemèrita han recordat consells bàsics i pautes d'actuació davant la troballa d'una colobra. Així, si no es troba ferida o atrapada, cal ignorar-la. Ara bé, si està ferida o atrapada no cal tractar de manipular-les, ja que existixen infinitat d'espècies i algunes són verinoses.

Davant qualsevol incidència, la Guàrdia Civil recomana posar-ho en coneixement del 112 perquè es prenguen les mesures oportunes per a la seua recollida i volta al medi natural.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento