Comunitat Valenciana

Els islandesos Nordic Affect porten a Ensems la seua combinació d'instruments antics i música contemporània

  • La formació islandesa Nordic Affect porta al Festival Internacional de Música Contemporània Ensems 2017 la seua combinació d'instruments antics i música contemporània. El concert tindrà lloc este dijous a les 20.00 hores en el Palau de la Música de València.

Fundat en 2005, Nordic Affect està format per un grup d'intèrprets d'instruments d'època que des dels seus inicis ha combinat la interpretació de noves obres amb la música dels segles XVII i XVIII. A més, el grup participa en programes educatius i s'interessa pel paper de la dona en la història de la música.

Els components de Nordic Affect són Halla Steinnunn Stefánsdóttir (violí), Antina Hugosson (viola), Hanna Loftsdóttir (violoncel i viola de gamba), i Garún Óskardóttir (clavicémbalo).

En el concert de València interpretaran les següents peces: 'Raindamage', de Vakgeir Sigurasson; 'Point de departure', d'Hildur Gudnadóttir; 'Clockworking', un encàrrec del grup a Maria Huld Markan Sigfúsdóttir; 'Shades of Sailence', d'Anna Thorvaldsdóttir; 'A wheel, slowly, rolling out of itself', de Jóhann Jóhannsson, i finalment, 'P?d', una obra per encàrrec de Nordic Affect a Úifur Hansson.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento