Comunitat Valenciana

Un 'resort' inspirat en Robin Hood, amb parc aquàtic i 380 cabanyes obri les seues portes a Benidorm

  • La cadena hotelera Magic Costa Blanca ha posat en funcionament el nou parc vacacional de 100.000 metres quadrats 'Magic Robin Hood Sport, Water Park & Medieval Lodge Resort', entre els municipis alacantins de Benidorm i Alfàs del Pi, inspirat en la llegenda de Robin Hood, que disposa de 380 cabanyes, parc aquàtic, piscines, pistes esportives, spa i espectacles medievals.
La cadena hotelera Magic Costa Blanca fusiona Excalibur i el centre La Marina
La cadena hotelera Magic Costa Blanca fusiona Excalibur i el centre La Marina
COMUNICALICANTE
La cadena hotelera Magic Costa Blanca fusiona Excalibur i el centre La Marina

El parc ha sigut possible gràcies a la fusió de l'antic complex 'Magic Aqua Excalibur', amb ambientació medieval, i el centre esportiu annex 'La Marina', adquirit per l'entitat per a incorporar-ho al grup i oferir els esports més demandats, amb sis pistes de tennis, tres de pádel, dos de frontó, piscina semiolímpica i pista poliesportiva, segons ha indicat la cadena hotelera en un comunicat.

'Magic Robin Hood Sport, Water Park & Medieval Lodge Resort' és la nomenclatura que han atorgat al parc per a explicar la tematització a la qual han sigut sotmeses les seues instal·lacions per a dotar-les d'espectacles diürns i nocturns inspirats en la llegenda medieval, animació infantil i adulta durant tot el dia en espanyol i anglés.

El vicepresident executiu del grup hoteler, Javier García, ha apuntat que han volgut "dissenyar una experiència única d'immersió en la llegenda del personatge popular Robin Hood, configurant un resort amb un concepte diferenciat i d'última generació", ha postil·lat.

El complex acull un total de 380 cabanyes, i oferta tres tipus d'allotjament, batejats amb noms referits a Robin Hood, com el 'Bosc de Sherwood', el 'Poblat de Nothingham' o en els 'Jardins de Robin Hood'. Entre els seus servicis han destacat: spa, jacuzzi, sauna, hidromassatge, bany turc, dutxa escocesa, hidromassatge, parc aquàtic amb tobogans, kamikaces, pèndol i altres jocs d'aigua, a més d'una zona amb gimnàs, àmplies zones verdes i solariums amb capacitat per a un miler d'hamaques.

Així mateix, García ha explicat que "una vegada executada la inversió fins a configurar el nou resort, 'Magic Robin Hood' brinda una experiència única per a grups i famílies en un entorn sorprenent amb tot tipus d'instal·lacions i restaurants tematitzats", ha afegit.

Finalment, el complex disposa d'un parc d'aventures que ha sigut destinat principalment a famílies amb xiquets, i es tracta d'"una de les atraccions més destacades", atés que disposa de rocòdrom, tir amb arc i ballesta, ponts penjants, paret d'escalada i tirolina, amb la finalitat de crear un "ambient de llegenda".

ESPAIS I LLOCS "MÀGICS"

El nou parc de vacances inclou també activitats diverses, espai i llocs "màgics", àrees multiaventura i 'games experience'. "Nou concepte de diversió familiar basat en espais lúdics de jocs tradicionals i un 'Play Center' de videojocs únic a Europa", segons han indicat les mateixes fonts.

"La idea consistix que les vacances es convertisquen en una oportunitat perquè la família es mantinga més unida i jugue junta", i en este cas, a més, han afegit que "es traduïx en una autèntica i enriquidora immersió en l'Edat Mitjana".

A més, les instal·lacions també disposen de les últimes novetats i els clàssics "més sol·licitats en videojocs". La cadena hotelera organitzarà competicions tant amb els propis clients com amb els de altres establiments de la cadena.

ESPECTACLE DEDICAT A ROBIN HOOD

Al personatge de Robin Hood li han dedicat un "majestuós" espectacle nocturn en el qual participen més de 20 actors i especialistes, una desena de cavalls entrenats per a donar vida als jocs, justes i tornejos, i un equip tècnic de 12 persones.

L'espectacle, que es representarà els caps de setmana, ha sigut dissenyat per Ignacio Brieva, i destaca pels seus efectes especials de cinema, sobre un espai escènic de 700 metres quadrats delimitat per dos majestuoses escenografies que ens traslladaran des del castell de Nottingham al mateix bosc de Sherwood", han subratllat.

A més, tindrà una potència de 20.000 vats de so i 100.000 d'il·luminació amb la finalitat de "donar vida a este espectacle, únic en el seu gènere", han conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento