Miniatures genitals

‘Perfect’, fantasia i humor contemporani a escena per explicar com un home es queda sense penis per una malaltia. Ho mostra el teatre Borràs
.
.
Foto
.
«Hi havia una vegada un home a qui el penis se li va fent cada cop més i més petit…». Aquest és l’inici d’un conte per a adults, corrosiu, que juga amb la ficció d’una malaltia inventada que fa que el protagonista del relat es quedi sense genitals.

Perfect és la nova fantasia teatral de Roberto García, autor de Besos, Spot i 23 centímetres. La companyia valenciana Albena Teatre explica al teatre Borràs aquest conte d’humor per a majors d’edat, que escenifiquen Alfred Picó, Vanesa Cano i Noelia Pérez. Les dues actrius interpreten fins a 25 personatges diferents. El final del conte, s’ha de veure al teatre.

El protagonista, un cop digerida la seva tragèdia genital, s’anirà trobant amb tot un seguit de personatges estrafolaris. I prendrà una decisió radical: ja que ha perdut la seva virilitat, s’implantarà un penis i es posarà a treballar d’actor de cinema pornogràfic.

Tot aquest cúmul de situacions inversemblants encadenades serveixen a l’autor Roberto García per riure’s de les obsessions de perfecció corporal que tenallen la societat en què vivim.

D’aquí que el públic acabi rient d’ell mateix.

* Teatre Borràs. Plaça Urquinaona, 9. Avui (21.30 hores). Preu: de 16 a 22 euros.

Pérdua de centímetres

Roberto García, l’autor, va treballar primer com actor a València. Com a escriptor ha estrenat a Catalunya 23 centímetres, una «documedia» en les seves paraules, sobre l’èxit ràpid dels que la tenen «més grossa»: la cara, els diners, el sexe? L’espectacle es va programar al teatre Poliorama de Barcelona la temporada 2000-2001. Amb Abel Folk com a protagonista.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento