Ricardo Caballer guanya una competició de piromusicals en la ciutat txeca de Brno
Ricardo Caballer guanya una competició de piromusicals en la ciutat txeca de Brno RICASA

La Pirotècnia de Ricardo Caballer, Ricasa, ha guanyat la competició internacional de piromusicals de la ciutat txeca de Brno 'Ignis Brunensis 2017', un dels certàmens més importants del panorama del món dels focs artificials d'Europa, amb el seu espectacle 'Somnis Màgics'.

A més, a eixe primer premi se sumen altres dos guardons: el de la millor sincronització dels espectacles disparats i el de la millor cançó, Bugatti Step del compositor Txec Jaroslav Jeek, segons ha indicat l'empresa en un comunicat en el qual assenyala que ara falta conéixer el premi del públic la decisió del qual se sabrà el 29 de juny.

Ricardo Caballer, fill, ha agraït al jurat la concessió dels guardons per haver-los reconegut el treball "ben fet i l'esforç de tot l'equip de treballadors de Ricasa". "Els premis reconeixen un bon treball de mesos. Ha sigut un honor i una satisfacció haver muntat i disparat l'espectacle", ha comentat el responsable de l'empresa valenciana.

L'espectacle de Ricasa va tindre una durada de 17,30 minuts i va incloure una variada col·lecció de música amb ritme i sincronització amb material fabricat en les instal·lacions de la fàbrica valenciana d'Olocau. Les peces musicals que va escoltar el públic van ser Road El Dorado, Inceptión, Avatar, Alice, Bugatti Step, Por ti volaré, d'Andrea Bocelli, Rush i va acabar amb Transformers.

Ricasa va competir en el concurs de piromusicals amb una empresa txeca, una altra austríaca, una alemanya i una suïssa-xinesa. L'empresa valenciana afronta l'estiu amb diversos compromisos en diferents llocs d'Espanya. Així, el 15 de juliol dispararà en la Marina Reial de València un espectacle piromusical dins dels actes de la Gran Fira de València.

Consulta aquí más noticias de València.