Comunitat Valenciana

Maillo sobre Granados en deixar la presó: "Com a processat, no ha de dir la veritat"

  • El coordinador general del PP, Fernando Martínez Maíllo, ha advertit que "com a processat", Francisco Granados "no ha de dir la veritat ja que està immers en un procediment judicial", i ha restat transcendència a les paraules de l'exdirigent del PP madrileny sobre que des del seu partit van oferir diners a Juan José Tamayo, protagonista del 'tamayazo', el cas de transfuguisme de dos diputats madrilenys del PSOE que va obrir la porta al govern regional d'Esperanza Aguirre.
Rueda de prensa de Fernando Martínez Maíllo en la sede del PP
Rueda de prensa de Fernando Martínez Maíllo en la sede del PP
EUROPA PRESS
Rueda de prensa de Fernando Martínez Maíllo en la sede del PP

Granados explica en una entrevista amb 'OK Diario' que esta és la versió que li va explicar el propi Tamayo anys després, que havia pactat amb el PP que se li pagaria una compensació de 2 a 5 milions d'euros, encara que el propi dirigent popular agrega que no es va creure la història perquè Esperanza Aguirre la va negar.

Maillo ha sigut preguntat sobre este tema després d'assistir a l'esmorzar organitzat per Nova Economia Fòrum amb el Fiscal General de l'Estat, José Manuel Maza. "Cadascun és lliure d'expressar el que estime convenient i oportú, encara que siga a les portes d'una presó i encara que haja estat a la presó durant uns determinats anys", ha respost.

El coordinador general del PP ha recalcat que una persona immersa en un procés judicial no ha de dir la veritat, però que quan es fan unes declaracions cal "provar el que s'expressa". Per part del PP, ha afegit que no tenen res a dir sobre este assumpte.

"No tenim res a ocultar, no tenim res a amagar. Que es diga el que estime convenient i que s'investigue per part dels jutges", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento