Comunitat Valenciana

PP estudia si es prevarica en les estades docents en l'estranger en "desenvolupar" el decret pluringüe suspès

  • El PPCV estudiarà si una resolució de la Conselleria d'Educació sobre estades en l'estranger de professors per al nou model de plurilingüisme -posterior a la suspensió cautelar del decret- incorre en suposada prevaricació administrativa, ja que "s'està desenvolupant un decret que està suspès", han criticat.
María José Catalá
María José Catalá
GRUPO PP CORTS
María José Catalá

Així s'ha manifestat en declaracions als mitjans la portaveu adjunta del PP en les Corts, María José Catalá, qui considera que una resolució del 23 de maig que "dóna prioritat per a una sèrie d'estades en l'estranger als mestres amb destinació definitiva en els centres de nivell avançat" incorre en una "desobediència" de la Generalitat respecte al TSJCV.

Al seu juí, esta resolució "aludix directament al decret suspès", per la qual cosa "s'hauria d'haver rectificat i no publicat després de la suspensió cautelar".

"S'està desenvolupant un decret que està suspès", ha qüestionat la 'popular', qui ha criticat que el Govern valencià no tinga un "pla B" després de la suspensió cautelar de la norma.

"Anem a defendre els interessos dels pares i dels centres, hi ha molta inquietud i molta alarma", ha apuntat Catalá.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento