Comunitat Valenciana

PPCV porta als municipis una campanya per a evidenciar els "incompliments" del Consell en el seu segon aniversari

  • La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz, ha anunciat este dilluns que el PPCV va a engegar una sèrie d'accions en les tres capitals de província i en els municipis de més de 50.000 habitants per a posar de manifest els "incompliments" del Consell, amb motiu del segon aniversari de la firma del 'Pacte del Botànic'.

Ortiz, que ha avançat esta iniciativa en roda de premsa després de la celebració del consell de direcció del PPCV, ha explicat que estes accions pretenen visibilitzar "els incompliments dels governs del canvi a pitjor i del tripartit del 'Titánic'".

En elles, s'abordaran "les inversions que no han arribat" i posaran damunt de la taula "la falta de compliment en l'execució dels Pressupostos de la Generalitat", ha assenyalat. A més "d'escoltar als ciutadans", ha dit, la seua intenció és "tornar a posar de manifest què és el que van prometre els partits del Titànic, la qual cosa no fan i en el que estan mentint", ha puntualitzat.

Les accions tindran lloc des d'este dilluns 5 fins al 30 de juny. En la província d'Alacant es duran a terme en les localitats d'Alcoi, Elda, Elx, Sant Vicent, Torrevella, Orhiuela i Benidorm; en la província de Castelló seran a Vila-real i Castelló ciutat; i en la província de València es realitzaran a Alzira, Torrent, Paterna, Gandia, Sagunt i València cabdal.

"SEMPRE ENS PAREIXERÀ POC EL NIVELL D'EXECUCIÓ" DELS PRESSUPOSTOS

D'altra banda, preguntada per l'opinió que li mereix el nivell d'execució de les inversions per part de l'Estat en 2016, la mitat del pressupostat, Ortiz ha assenyalat que "el tema dels PGE sempre és una qüestió que ens agradaria que estiguera al cent per cent", per la qual cosa segons ha comentat, ja estan treballant amb el Govern central per a "coordinar amb molta previsió" els pressupostos per a 2018.

"Sempre ens pareixerà poc el nivell d'execució", ha admès, però ha volgut puntualitzar que en qualsevol cas, "és molt inferior l'execució dels pressupostos de la Generalitat Valenciana".

Així, ha volgut deixar clar que des del PPCV seran "exactament igual d'exigents amb el Govern de la Generalitat i la seua execució pressupostària que amb el Govern d'Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento